Uitnodiging Lotgenotendag Aortadissectie 2024

Wij nodigen je van harte uit voor de jaarlijkse lotgenotendag Aortadissectie. Deze bijeenkomst is specifiek voor aortadissectie patiënten en hun naasten. De dag wordt georganiseerd in samenwerking met TRAIN (Health Awareness Programma).

Praktische informatie

Het onderwerp: Bewegen
Datum: zaterdag 14 september 2024
Locatie: Amsterdam UMC locatie AMC
Tijd: 12.00 – 17.00 uur

Deze dag staat volledig in het teken van ontmoetingen tussen lotgenoten en het delen van waardevolle informatie over aortadissectie. Er is volop gelegenheid om met lotgenoten/survivors en medisch specialisten van gedachten te wisselen en gezellig te praten.

Het programma

Aortadissectiedag 2024

Er zijn 2 sessies in het programma opgenomen.

Sessie 1
Tijdens de eerste interactieve sessie zullen Dr. Nimrat Grewal (cardiothoracaal chirurg) en dr. Germaine Verwoert (sportcardioloog) je meenemen in de aortapathologie en het belang van bewegen en sporten na een aortadissectie.

Sessie 2
Voor de tweede sessie is dit jaar gekozen voor een bijzondere paneldiscussie tussen jou en medisch specialisten. Je krijgt de unieke kans om jouw vragen direct te stellen aan een team van experts bestaande uit cardiothoracale chirurgen, sportcardioloog, internist, cardio-anesthesist, vaatchirurgen, klinisch geneticus, fysiotherapeut en medisch psycholoog. Zij nemen graag de tijd om de vragen uitgebreid te beantwoorden.

Een actieve deelname is van groot belang, omdat jouw vragen en ervaringen de medisch specialisten helpen om de zorg continu te verbeteren. Samen kunnen we zorgen voor een beter begrip en meer steun voor iedereen die getroffen is door aortadissectie.

Wil je erbij zijn?

Meld je dan aan via onderstaand formulier. Je ontvangt hiervan een bevestiging per e-mail.
Twee weken voor de dag zelf ontvang je een uitnodigingsmail met aanvullende informatie.

Mocht je nog vragen hebben, dan kan je deze stellen via: info@aortadissectie.com

Wij hopen je op deze dag (weer) te ontmoeten.

Deborah, Nimrat en Connie 

Aanmelden

Via het formulier hieronder kan je je aanmelden voor het evenement op 14 september. 

– Bij het aanmelden voor het evenement geef je ons toestemming voor het maken van foto’s, video’s en verspreiden via onze kanalen.

– Jouw gegevens worden alleen gebruikt voor de lotgenotendag. 

– Mocht je onverhoopt toch niet aanwezig kunnen zijn, stuur dan een mail naar info@aortadissectie.com.