Vertrek bestuurslid Roelie Pomstra

In 2015 ontstond op Facebook de besloten lotgenotengroep “Leven na/met aortadissectie“. Dit zorgde er mede voor dat in 2016 de eerste lotgenotendag voor aortadissectie patiënten een feit werd. Daarna zijn er veel ontwikkelingen geweest, waaronder de oprichting van onze stichting in januari 2020. Roelie Pomstra was hier vanaf het prille begin bij betrokken. Als bestuurslid heeft zij een grote bijdrage geleverd aan de totstandkoming van een gezamenlijke missie, visie en beleidsplan en hard gewerkt aan het realiseren van onze stichtings-doelstellingen. 

Helaas heeft zij nu te kennen gegeven dat zij een andere weg in gaat slaan en de stichting gaat verlaten, wat zij hier ook graag kenbaar wil maken.

“De afgelopen 8 jaar heb ik met heel veel plezier aan het ontstaan van de Stichting Aortadissectie Nederland, tot wat het nu is, meegewerkt.
Het was een superleuke tijd om te ontdekken dat er gaandeweg iets heel moois is opgebouwd met de stichting. Vooral de begintijd was het voor mijn gevoel echt pionieren. Ik kon dan ook heel enthousiast worden als we iets voor elkaar kregen.
Voor mij is dit een goed moment om afscheid te nemen en ik hoop dat er nog veel mooie zaken kunnen worden bereikt voor onze patiëntengroep.
Via deze weg wil ik iedereen met wie ik door de jaren heen contact heb gehad, bedanken voor de fijne samenwerking, met name Connie en Deborah. Zonder jullie was het nooit zo mooi geworden!”

Als mede bestuursleden willen wij, Deborah Keukens en Connie van Bemmel, Roelie bedanken voor haar inzet en betrokkenheid bij de stichting in de afgelopen jaren. Wij wensen haar voor de toekomst het allerbeste toe in goede gezondheid, al betekent dit niet dat wij haar volledig uit het oog gaan verliezen.

Namens het bestuur Stichting Aortadissectie Nederland