Lotgenotendag 2023 voor Aortadissectiepatiënten en naasten

Op zaterdag 16 september is het zover. Dan vindt onze jaarlijkse lotgenotendag voor aortapatiënten en naasten plaats. Dit is alweer de 7e lotgenotendag. Dit jaar zijn we te gast in het Amsterdam UMC locatie AMC te Amsterdam.

De dag wordt gehouden van 12.00 – 17.00 uur

Op deze dag staat vooral het contact tussen lotgenoten en naasten onderling centraal. Hiervoor is volop gelegenheid.

Daarnaast staan er ook 2 sprekers op het programma die onderwerpen belichten die een belangrijke rol spelen in het leven van patiënten met een aortadissectie maar zeker ook van naasten. Denk aan:

  • ‘De reis van een patiënt met een dissectie’ door Dr. Antoine Driessen (Cardiothoracaal chirurg) en
  • ‘Bloeddrukbehandeling bij aneursysma’s en dissecties van de aorta’ door Dr. Bert-Jan van den Born (Internist Vasculaire geneeskunde).

Tijdens de Meet & Greet zijn er ook een aantal specialisten aanwezig, onder andere Susanne Eberl (Cardiothoracaal anesthesioloog) en Antoine Driessen.

 

Programma-Lotgenotendag-16-sept-2023-docx

Het is altijd fijn om je verhaal en ervaringen te delen met lotgenoten. Mensen die je begrijpen en waaraan je niets hoeft uit te leggen.

Wil je erbij zijn?

Meld je dan aan via onderstaand formulier.

Je ontvangt hiervan een bevestiging.

Twee weken voor de dag zelf ontvang je de uitnodigingsmail met aanvullende informatie.

We hopen je in Amsterdam te ontmoeten!

 Deborah, Roelie en Connie

Aanmelden

Via het formulier hieronder kan je je alvast aanmelden voor het evenement op 16 september. Zo ben je verzekerd van een plekje!

– Bij het aanmelden voor het evenement geef je ons toestemming voor het maken van foto’s, video’s en verspreiden via onze kanalen.

– Je gegevens worden alleen gebruikt voor de lotgenotendag.