Op zondag 19 september is het zover. Dan vindt onze jaarlijkse lotgenotendag voor aortapatiënten en naasten plaats. Het wordt onze 5e lotgenotendag.

Dit jaar zijn we te gast in het Radboudumc te Nijmegen. 

De dag wordt gehouden van 12.00 – 17.00 uur

Op deze dag staat vooral het contact tussen lotgenoten en naasten onderling centraal. 

Daarnaast staan er ook 2 sprekers op het programma die onderwerpen belichten die een belangrijke rol spelen in het leven van patiënten met een aortadissectie maar zeker ook van naasten.

Tijdens de Meet & Greet zijn een aantal specialisten aanwezig. Naast de artsen die hieronder in het programma staan vermeld, zal ook dr. Roland van Kimmenade, cardioloog Radboudumc, aanwezig zijn.

Je kunt je aanmelden om fysiek aanwezig te zijn maar ook om de bijeenkomst via livestreaming te volgen. Ook dan kan je de bijeenkomst interactief bijwonen en word je in staat gesteld om vragen te stellen.
Door corona is het aantal zitplaatsen in het Radboudumc beperkt. Als het maximum aantal deelnemers is bereikt, zullen we je de mogelijkheid aanbieden om de bijeenkomst alsnog via livestreaming te volgen.

In alle gevallen ontvang je nog een mail met de benodigde informatie.

Heb je je niet aangemeld maar besluit je alsnog ons event via de livestream bij te wonen, dan is dit op 19 september a.s. direct mogelijk via de link:

https://bijeenkomst.online/radboudumc/webinar/lotgenotendag-aortadissectie

We hopen ook jou in Nijmegen te kunnen begroeten, live of via de livestream!

Deborah, Roelie en Connie

Aanmelden

Via het formulier hieronder kan je je alvast aanmelden voor het evenement op 19 september. Zo ben je verzekerd van een plekje! Weet je nu al dat je er niet live bij aanwezig kan zijn? Vink dan livestream aan. In dat geval kijk je (indien mogelijk) online met ons mee. 

Bij het aanmelden voor het evenement geef je ons toestemming voor het maken van foto’s en verspreiden via onze kanalen.