Aortadissectie sponsorwandeling groot succes

De eerste sponsorwandeling van de Stichting Aortadissectie Nederland is een feit!  Op zondag 22 november vertrokken op diverse plaatsen in Nederland om 11 uur kleine groepjes lotgenoten, familieleden, vrienden, dorpsgenoten en huisdieren om te wandelen voor de stichting.

We liepen met elkaar, maar wel iedereen vanaf zijn eigen startpunt, in zijn eigen tempo en zelf gekozen afstand. Op de meeste plekken hielp het weer ook een handje mee en zo werd het een gezellige happening. We hebben veel enthousiaste reacties gekregen en het was erg leuk om iets samen te kunnen doen, ook al was het op afstand.

De deelnemers hebben zich vooraf enorm ingezet om sponsoren te vinden en de reacties van de sponsoren zelf waren ook overweldigend. Met elkaar hebben we een geweldig bedrag voor de Stichting Aortadissectie Nederland opgehaald, waarvoor wij iedereen willen bedanken. 

Het eindbedrag is uitgekomen op € 2.737,-!

Met dit bedrag willen we onze aandoening op de kaart zetten, de informatievoorziening verbeteren en nazorg voor ons als de mens achter de aandoening realiseren.

We willen alle wandelaars en sponsoren heel hartelijk bedanken.

Connie, Roelie en Deborah