Evenement Aortadissectiedag wereldwijd

Wereldwijd is 19 september Aortadissectie dag. Helaas hebben we nog steeds met  Covid-19 te maken, wat er voor zorgt dat grote bijeenkomsten niet mogelijk zijn. Ook wij hebben de geplande bijeenkomst on hold gezet. Heel jammer maar het kan niet anders.

Het ‘John Ritter Research Program Team’ nodigt je echter uit om deel te nemen aan een virtuele evenement. Dit evenement wordt speciaal georganiseerd rondom diverse aspecten die met aortadissectie te maken hebben. Het evenement duurt van 19 september t/m 26 september 2020. Je kunt je aanmelden en per sessie inschrijven.

Zo kun je op een veilige manier kennis en informatie opdoen over aortadissectie.

Wij wensen je veel plezier toe.

Deborah, Roelie en Connie

 

Hieronder volgt de tekst van JRRP Research:

We are excited to share the information for this year’s Aortic Dissection Awareness Week with you! The John Ritter Foundation and Genetic Aortic Disorders Association have joined forces to create an entire week dedicated to aortic dissection awareness and education. The week-long event begins September 19th through 26th, 2020. This is a conference you can participate in from the comfort of your own home as it is a free, international, and virtual event.

There will be opportunities to virtually meet with others who have undergone similar experiences medically. International experts will speak on aortic dissection and related conditions.

Our very own research director, Dr. Milewicz, will be moderating and speaking on the Medical Information Day on September 26th

The John Ritter Foundation website has a detailed agenda for you to preview. Click here to register for the conference.

We hope you are able to join this amazing event!

Sincerely,

The John Ritter Research Program team

Dianna Milewicz, MD, PhD

Director, John Ritter Research Program