Verantwoord bewegen

Verantwoord bewegen en volleyballen voor (ex) hart-/ vaat patiënten en diabetici!

 
 Voor mensen met (ex) hart- / vaataandoening en diabetici is het vaak net even te heftig of te risicovol om bij een reguliere sportclub actief te gaan bewegen en/of sporten. Zeker vlak na een revalidatie in het ziekenhuis, maar ook daarna, omdat het toch vaak een periode is van onzekerheid, twijfel en langdurig herstel.
 
Hart en Beweging in Nieuwegein is een non profit organisatie opgericht door en voor deze doelgroep. Onder leiding van fysiotherapeuten bieden zij al jaren de mogelijkheid om op verantwoorde wijze samen met lotgenoten elke woensdagavond te bewegen en te volleyballen. Wel in iets aangepaste vorm en met aangepaste regels, zodat iedereen mee kan doen op zijn of haar niveau. Dat maakt het voor deze doelgroep zo aantrekkelijk. Daarnaast motiveert ook de goede onderlinge sfeer en het sporten met lotgenoten de leden al jaren om trouw (bijna) elke woensdagavond te blijven sporten.
 

Ter kennismaking kunt u nu twee weken gratis mee doen om te kijken of het iets voor u iets. Voor meer informatie kunt u terecht op ​www.hartenbeweging.nl​ of bel met het secretariaat 030-6043724.

 

 Voor meer informatie

 
 Bron: www.hartenbeweging.nl