Regio contactgroepen

REGIO CONTACTGROEPEN.

Als vervolg op de regio activiteit op de lotgenotendag van 19 september 2019 zijn er 5 regiogroepen gevormd om het contact onderling te versterken, als daar behoefte aan is. Elke regiogroep heeft een contactpersoon.  Voor regio Zuidoost wordt nog gezocht naar een contactpersoon. Op geheel eigen wijze kunnen er activiteiten worden georganiseerd. Koffie drinken, wandelen, BBQ-en of wat dan ook.

Activiteiten die over de grenzen van de regio gaan, worden vermeld op de website, zodat ook lotgenoten uit andere regio’s zich kunnen aanmelden.

Deelname is alleen bestemd voor lotgenoten met aortadissectie en 1 naaste. Mocht dit anders zijn, dan zal dit worden vermeld. Aanmelden voor een activiteit kan ná aanmelding voor de regiogroep. Je kunt je enkel aanmelden via het contactformulier op deze website o.v.m. voor- en achternaam, woonplaats, emailadres en korte omschrijving van wat je is overkomen.
Lotgenoten die hun email adres op de lotgenotendag hebben opgegeven, hoeven zich niet meer aan te melden. Zij worden benaderd door de contactpersoon van de betreffende regio.
Aanmeldingen via facebook of een privé bericht kunnen niet worden verwerkt.

Wij wensen iedereen waardevolle en gezellige contacten en activiteiten  toe.

Roelie, Deborah en Connie