Balans voor ex-IC-patiënten

Balanstraining voor ex-IC-patiënten met als doel om de balans in het leven te hervinden.

De Balanstraining is speciaal ontwikkeld voor ex-IC-patiënten en ontwikkeld door Hanneke Oonk, in samenwerking met Idelette Nutma, gebaseerd op de stressreductietraining. De Balanstraining omvat bewustwordingsoefeningen, bewegingsoefeningen, ervaringsgerichte gesprekken en contacten met lotgenoten. Zo ontstaat meer begrip, herkenning en erkenning. Praktische en wetenschappelijke informatie zorgen voor inzichten over de ervaringen tijdens de IC opname en de gevolgen daarvan.

De eerstvolgende Balanstraining start op 1 februari 2019 in Breda. Voor meer informatie over de Balanstraining kijk op www.balanstraining.info

Ga voor individuele begeleiding van Hanneke Oonk naar haar website www.gezondheidszorgcoach.nl