Stichting Mens achter de patiënt (MAP)

Wat is Mens Achter de Patiënt?

Deze website gaat over het onderwijsprogramma van Mens Achter de Patiënt (MAP). MAP is ontwikkeld ten behoeve van het welzijn van de patiënt. Het doel van het programma is om toekomstig zorgprofessionals (artsen, zorgmanagers, fysiotherapeuten, verpleegkundigen & verzorgenden etc.) bewuster te maken van de impact van ziekte op de patiënt.

Elk verhaal is waardevol!

Door het delen van jouw verhaal komen de belevingswerelden van patiënten en toekomstige zorgprofessionals dichter bij elkaar. Elke ervaring draagt daaraan bij. Zowel de positieve als negatieve ervaringen met zorg en ziekte. Ook het antwoord op de vraag hoe een ziekte jouw leven beïnvloedt, helpt de zorgprofessional een beter inzicht te krijgen in de mens achter de patiënt.

Meedoen?

Heb jij ervaring met zorg en ziekte? Wil je met jouw verhaal een stem hebben in de opleiding van toekomstig zorgprofessionals en op deze manier zorg mensgerichter maken?

Schrijf je dan hier in!

Mens Achter de Patiënt brengt verandering: onze droom is mensgerichte zorg door mensgericht onderwijs.

Lees meer op de website