Lotgenotendag Aortadissectie 2018

Op woensdag 19 september 2018 houden we al weer de 3e lotgenotendag voor Aortadissectie patiënten en hun naasten. Wereldwijd wordt er op of rond deze datum een Aortadissectie dag georganiseerd.

Wij organiseren een informele bijeenkomst voor lotgenoten met als doel: kennismaken, uitwisselen van ervaringen, steun vinden, lachen en genieten en wat er verder nog voorbij komt.

Programma

11.00 uur Inloop
11.45 uur Welkom door Roelie en Connie.
12.00 uur Hanneke Oonk zal spreken over de IC en de gevolgen ervan, PICS-F en de Balanstraining voor (ex) IC patiënten.
12.30 uur lunch.
13.30 uur Vragen n.a.v. presentatie Hanneke Oonk
14.00 uur Presentatie dr. Michel Verkroost, cardiothoracaal chirurg RadboudUMC met aansluitend de mogelijkheid om vragen te stellen.

Het restaurant gaat om 16.00 uur weer open voor het publiek.

Heb je zin om erbij te zijn en ben je een lotgenoot? Je bent van harte welkom.

Waar vindt het plaats?
Locatie: Restaurant Herperduin, Schaijkseweg 12, 5373KL Herpen
Tijd: 11.00 – 16.00 uur

De locatie is met OV bereikbaar via station Oss. Daar neem je bus 96 die voor de deur van het restaurant stopt. Je kunt daarbij zowel de bus naar Zeeland als naar Schaijk nemen.

Wil je graag met iemand meerijden of kan je passagiers meenemen, laat het dan tijdig weten via het aanmeldformulier of in de besloten facebookgroep Leven na/met een Aortadissectie.

Aanmelden
Hieronder kun je aangeven of je erbij bent en tevens of je gebruik wilt maken van het lunchbuffet. Dit buffet kost €14,50 en kan voorafgaand aan het buffet worden afgerekend.

We hopen weer op een grote opkomst  met bekende en nieuwe gezichten en kijken er enorm naar uit!

Tot ziens in Herpen,
Roelie, Deborah en Connie

Het kan natuurlijk gebeuren dat je je hebt aangemeld, maar er toch niet bij kunt zijn. Zou je dit dan willen laten weten via info@aortadissectie.com? Alvast bedankt!