Aortadissectie poster Nederland

 

Op dinsdag 2 augustus 2017 is door Bob, Kim en Marco Starren de eerste Aortadissectie poster Nederland opgehangen in het ziekenhuis Maastricht UMC. Bob is Aortadissectie patiënt en zijn dochter Kim heeft de poster ontworpen. Voor Bob is het precies 8 jaar geleden dat hij een Aortadissectie type B kreeg en in het Maastricht UMC belandde.

De poster is een middel om meer bekendheid en aandacht te creëren voor Aortadissectie. Tevens wordt een variant van deze poster gebruikt om de wereldwijde Aortadissectie dag in Nederland,, die op 19 september wordt gehouden, extra in de schijnwerper te zetten. Deze dag is bedoeld om lotgenoten en familieleden bij elkaar te brengen en zal gehouden worden bij Zandfoort aan de Eem te Amersfoort. Aanmelden kan via deze website.

Ik ben heel blij met deze poster en wil Kim vanaf deze plek heel erg bedanken.

Connie van Bemmel