De gezonde Pers

Wil jij jouw verhaal graag delen? Uitgeverij De Gezonde pers zoekt positieve verhalen over het omgaan met een ziekte of een chronische aandoening. Als inspiratie voor lezers die hetzelfde meemaken. In 2018 wil de uitgeverij een bundel samenstellen met de mooiste inzendingen. Interesse? Stuur jouw verhaal dan uiterlijk 16 oktober 2017 naar info@degezondepers.nL

De Gezonde Pers verwierf op 31 augustus de vertaalrechten van The Spectrum of Hope, an optimist and new approach to Alzheimer’s Disease and other Dementias. Een verrassend en vernieuwend zelfhulpboek, geschreven door de jonge en ambitieuze neurologe Gayatri Devi uit New York. The Spectrum of Hope verschijnt in september 2017, de Nederlandstalige versie verwachten we medio 2018.

81zqOTykEuL

Schrijf een positief verhaal

Uitgeverij De Gezonde Pers nodigt auteurs uit om een positief verhaal over het omgaan met een ziekte of een chronische aandoening in te zenden. De uitgeverij is voornemens een bundel samen te stellen met de mooiste verhalen. De bundel zal in 2018 verschijnen.

Heldenrol

Waar het leven op zichzelf soms wel een klassiek drama lijkt, heeft een bestaan als patiënt in het bijzonder dramatische trekken. De heldenrol vervult de patiënt zelf, maar vaak ook een zorgverlener of een naaste. Oude thema’s zoals strijd en acceptatie, innerlijke kracht en doorzettingsvermogen, wanhoop en deemoed maken van de patiëntenrol zowel een universele als een volstrekt unieke en individuele geschiedenis.

Positieve verhalen, heldenverhalen zo u wilt, dienen ter inspiratie en als voorbeeld. Soms kan een lezer moed putten uit de ervaringen van een ander. Of troost, omdat de strijd nu eenmaal niet gewonnen kan worden.

Praktische informatie

Stuur uw inzending uiterlijk 16 oktober 2017 naar info@degezondepers.nl.

De geselecteerde verhalen worden professioneel geredigeerd.

Uitgeverij De Gezonde Pers biedt indien gewenst ook begeleiding bij het schrijven (dan graag tijdig contact opnemen!).

Bron Hart en Vaatgroep

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *